Els instagramers al projecte Colors Costa Brava

@venturadurall

@venturadurall

evallmajo

@evallmajo

 

 

 

 

 

 

 

El projecte Colors Costa Brava fa un any des de la seva ideació. El projecte involucra els usuaris de les xarxes socials gràfiques, més concretament Instagram, però també treballa amb altres xarxes per donar a conèixer la seva aventura. Des de que el projecte va rebre el suport del Premi Ivette Barbaza fins ara, ja són més de 11.600 les fotografies etiquetades #colorscostabrava i que seran analitzades cromàticament.

Amb aquesta entrada al blog de Vadecolors l’equip de Colors Costa Brava vol fer un petit homenatge a tots aquells instagramers que participen en la captura de colors etiquetant les seves fotografies. Tenim molts seguidors i voldríem agrair-los la seva presència a tots però només en podem citar alguns en aquestes línies. Les estadístiques d’ iconosquare.com ens identifiquen els nostres instagramers més actius.

@sitapepis

@sitapepis

@zabas_cris

@zabas_cris

 

 

 

 

 

 

 

@evallmajo, @venturadurall, @zabas_cris, @cuacat, @gemima28, @jordi55, @sitapepis són alguns dels favorite igers aquesta setmana! Volem agrair-los amb aquest post la seva participació a #colorscostabrava i la seva sensibilitat en la captura de les imatges. Compartim amb vosaltres algunes de les seves fotografies amb una paleta de quatre colors analtizada.

Gràcies instagramers!!!!!!

@gemima28

@gemima28

jordix551_32

@jordix55

@cuacat

@cuacat

2 pensaments sobre “Els instagramers al projecte Colors Costa Brava

  1. Eugeni Vallmajó Alcalde diu:

    Molt agraït al projecte Costa Brava Colors i una grata sorpresa la que he tingut de bon matí en ser escollida una de les meves fotografies, que m’animen a seguir buscant aquella imatge especial per poder compartir-la amb tots vosaltres. Moltes gràcies.

    • Sense la vostra col.laboració el projecte no tindria una mirada plural i rica com la que està adquirint. Estem analitzant fotografies, esperem aviat poder compartir amb vosaltres resultats. Moltes gràcies per la teva generositat!

Deixa un comentari